fredag den 8. marts 2013

Lækre damer

Lesbiske og film-lesbiske .. 

Jeg har fundet nogle billeder af nogle super flotte damer, som enten er lesbiske eller har spillet lesbiske i film eller serier! 

For nogen år tilbage så jeg første gang den berømte lebbe serie "the L word". I den skønne serie, ser vi en masse flotte kvinder! 
Hot, hot, hot ..! Hvis man kunne have lyst til at lære lidt om den "lesbiske verden" så kan jeg varmt anbefale at se "the L word"!

Her nedenunder har jeg samlet nogle af de smukkeste og nok mest kendte kvinder, som enten er lesbisk eller har spillet lesbisk..


Tagen og Sara som er musikere og tvillingesøstre OG lesbiske.  






Ellen DeGeneres som er lesbisk komiker og talk show host. Ellen har dannet par med flere kendisser og er nu også gift med en..





Anne Heche, er skuspillerinde og har tidligere dannet par med Ellen DeGeneres. Nu er Anne dog i forhold med en fyr, så hun er nok mere en "hasbian".





Alexandra Hedison har også dannet par med Ellen DeGeneres, men er nu single. Alexandra er også med i "the L word" hvor hun spiller en forvirret lesbisk.




Portia De Rossi er den heldige vinder af Ellen DeGeneres' gunst. Portia "kender" man nok bedst fra Ally, hvor hun er den frække Nelle.
Portia må siges at være lesbisk




Leisha Hailey, den musikalske lebbe.
Hun spiller i "the L word" den skøre biseksuelle Alice.


Katherine Moennig, hun er jo et kapitel helt for sig! Hun spiller i "the L word" den lesbiske Shane som knalder alle piger hun kan få med sig i seng. Privat vil hun dog ikke snakke om sin seksualitet, hvilket i mine øre er det samme som "jeg er homo, men holder alle muligheder åbne"





Rachel Shelley spiller i "the L word" den rige og forkælet Helena. I serien er hun den super flotte og classy lesbiske pige. Men i virkeligheden bor hun i England med sin
MAND.






Smukke, smukke Sarah Shahi! Hun spiller i "the L word" den smukke latino Carmen.. Og hold da op hun gør det godt i rollen som lesbisk! MEN hun er hetero.



En af de danske lebber som er oppe i tiden er Anne Kejser. Hun er radiovært og tv-vært på forskellige programmer.



På ethvert håndboldhold er der en lesbisk! På det danske landshold har vi faktisk et par stykker i øjeblikket.. Rikke Skov er en af dem. Hun har dannet par med Lotte Kiærskou i en årrække.


En anden kendt dansk håndboldspiller som også var lesbisk en overgang er Mette Melgaard. Hun er dog nu en "hasbian".
Sidst men ikke mindst har vi norske Gro Hammerseng, som i 5 år dannede par med Katja Nyberg. Efter brudet fandt Gro sammen med Anja Edin og de skal nu giftes til sommer! Så de må siges at være lesbiske!

Selvfølgelig findes der mange flere lebber som også er kendte, men her er lige et lille udvalg af dem. 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar