søndag den 17. marts 2013

Turen går til homo-paradise

Med Olivia Cruise ..

Olivia Cruise er et stort krydstogtskib for lesbiske. Når Olivia sejler afsted er det med 1200 til 2100 gæster/lebber ombord. I år har cruiset 40 års jubilæum.  

Olivia sejler bl.a. til Caribien, hvor de ombord tilbyder en masse lækre ting. Man kan vælge at sammensætte sin ferie fuldstændig som man har lyst. Hvis man er på "livsnyder" ferie kan man vælge at booke et ekstra lækkert værelse med masser af luksus, bruge tid ved poolen på dækket, og spise god mad på en af de fem restauranter.  
Eller man kan vælge en mere social, single ferie. Fx vælger man at dele værelse med en fremmed single. Om aftenen kan man så tage på speed-dating eller til en af de mange tema-fester, hvor der er lækre DJ's der spiller op til dans ..

På skibet er der lesbiske i alle aldre og alle typer. Både par og singler er velkomne. Som par kan man lære andre par at kende, ved fx at dele bord ved en af de mange middage; det eneste man behøver er at gøre tjeneren opmærksom på det. 

Hvis man er en lebbe der har tendens til søsyge, men alligevel gerne vil med på cruise  er Olivia måske det helt rigtige, her er det hele nemlig ikke kun hav og vand. Der er små stop på turen, hvor de rejsende kan komme i land og opleve lidt kulturelt. 

Udover alle disse fantastiske elementer er der en masse daglige arrangementer, hvor bl.a.  underholdning af en masse forskellige kendisser indgår. 

Hvis Caribien, luksus-kahytter med rengøring, 24 timers roomservice, lækkert vejr, farverige kolde drinks, skøn mad, god service og en masse lesbiske lyder som noget for dig, så skal du vist på cruise med Olivia ;) 

Min veninde M og jeg har snakket om at tage på sådan en tur, for at opleve den berygtede "olivia-stemning", og så for at opleve det som pigerne i "the L word" serien gjorde.. 
Lidt kendt har man vel lov at være ;) 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar