tirsdag den 13. oktober 2015

Fisse frisure

Kønsbehåring ..

Hvordan ser din kønsbehånring ud? - Er du skallet eller har du dig en "fisse frisure" ? 

Som lesbisk møder man lidt af hvert når man dykker ned i "landskabet". Alle fisser er forskellige og det sammen er alle kønsbehåringer. 

Af flere omgange har jeg drøftet dette emne, både med kæreste og veninder.. 
Jeg har både været sammen med kvinder der har haft hår og kvinder der ikke har haft, og egentlig er jeg ligeglad med hvilken kønsbehåring min partner render rundt med. 

Men er det ikke lidt som om samfundet/medierne gerne vil have vi køber en skraber og barbere vores fisse frisure af? I alle reklamer ser vi kvinder med glatte ben og silke blød hud, men ingen viser os knopperne der kan opstå efter barbering, eller hvordan det klør som ind i H, når de små sataner igen er på vej til, at vokse ud igen, og slet ikke heller at hvis man stopper igen så kommer man til, at ligne den afskyelige snemand! 

Men har kvinder overhovedet "lov" til at have hår på fissen nu til dags? For alt hvad vi ser i blade, tv og porno er glatte fisser.. 

Hvad mon der ville ske hvis en smuk ung kvinde stod frem med en fisse frisure? Ville vi støtte hende, for at lade kroppens natur være eller ville vi rynke på næsen fordi vi er vant til hår løse fisser og dermed mener det er det "rigtige" ? 

Alt det her får mig til at tænkte tilbage på det her klip, hvor nogle modige kvinder bruger deres fisse frisure på en sjov måde ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar